Rólunk

2018. június 20. 16:51 - Érték trend

A blogot az MKB Alapkezelő munkatársai hozták létre azzal a céllal, hogy személyes érdeklődésükön és látásmódjukon keresztül bemutassák a befektetések világa iránt érdeklődőknek az aktuális trendeket, piaci folyamatokat, történéseket.

Éppen ezért az itt megjelent írások a szerzők magánvéleményét tükrözik, és nem tekinthetők sz MKB Alapkezelő hivatalos álláspontjának vagy befektetési tanácsainak.

 

Szerzőink:

Bebesy Dánielportfolió menedzser

2005 óta foglalkozom a piacokkal, befektetésekkel. Elemzőként kezdtem, ezután − hogy az elméleteket gyakorlatban is teszteljem − portfoliókezelő lettem, elsősorban a kötvénypiacokra fókuszálok.  Mindig is a globális perspektíva vonzott, ezért a hazai fejleményeken túl előszeretettel foglalkozom a nemzetközi trendekkel, folyamatokkal. A konkrét piaci mozgásokon túl mindig is érdekelt az akadémiai kutatások világa, a közgazdaságtan, mint elmélet. Írásaimban ezekről az érdekességekről is próbálok érthető formában hírt adni. 

Bene Zsomborportfolió menedzser

2014 óta dolgozom a befektetések világában. Az első években főleg a régióban működő egyedi részvények elemzésére fókuszáltam, később pedig a globális makrogazdasági folyamatokat és ezek vállalati szektorokra való hatását elemeztem. Bejegyzéseimben arra törekszem, hogy az általam érdekesnek vélt gazdasági híreket kommentáljam és megosszam az aktuális véleményemet az egyes befektetési eszközökről.

Miklós Csabaportfolió menedzser

2004 óta foglalkozom befektetésekkel. Elsősorban a részvénypiacokra fókuszálok, de kiemelten érdekel a mögöttes gazdasági-, társadalmi- és geopolitikai események hatásmechanizmusa, és az ennek nyomán kialakuló piaci trendek alakulása. Írásaimban a piacok globális aspektusáról, a világgazdasági és a tőkepiaci események összefüggéseiről, a befektetői hangulat és a piaci irányzatok alakulásáról próbálok remélhetőleg érdekes formában hírt adni.

Pintér Andrásbefektetési vezető

2004 óta foglalkozom befektetésekkel, ezen belül is elsősorban a részvénypiaccal. Mindig is különösen érdekelt a dolog emberi oldala, az, hogy miért döntünk úgy, ahogy. Szó lesz a befektetői pszichológiáról, a viselkedésünket befolyásoló érzelmekről, mesterséges intelligenciáról és a természetes emberi balgaságról. Meg persze minden másról, amit érdekesek tartok – és amit remélhetőleg más is annak találhat.

komment
süti beállítások módosítása