Rólunk

2018. június 20. 16:51 - Érték trend

A blogot a Budapest Alapkezelő munkatársai hozták létre azzal a céllal, hogy személyes érdeklődésükön és látásmódjukon keresztül bemutassák a befektetések világa iránt érdeklődőknek az aktuális trendeket, piaci folyamatokat, történéseket.

Éppen ezért az itt megjelent írások a szerzők magánvéleményét tükrözik, és nem tekinthetők a Budapest Alapkezelő Zrt. hivatalos álláspontjának vagy befektetési tanácsainak.

További információ a Budapest Alapkezelő tevékenységéről az alábbi linken.  

 

Szerzőink:

Bebesy Dánielportfolió menedzser

2005 óta foglalkozom a piacokkal, befektetésekkel. Elemzőként kezdtem, ezután − hogy az elméleteket gyakorlatban is teszteljem − portfoliókezelő lettem, elsősorban a kötvénypiacokra fókuszálok.  Mindig is a globális perspektíva vonzott, ezért a hazai fejleményeken túl előszeretettel foglalkozom a nemzetközi trendekkel, folyamatokkal. A konkrét piaci mozgásokon túl mindig is érdekelt az akadémiai kutatások világa, a közgazdaságtan, mint elmélet. Írásaimban ezekről az érdekességekről is próbálok érthető formában hírt adni. 

Pintér Andrásportfolió menedzser

2004 óta foglalkozom befektetésekkel, ezen belül is elsősorban a részvénypiaccal. Mindig is különösen érdekelt a dolog emberi oldala, az, hogy miért döntünk úgy, ahogy. Szó lesz a befektetői pszichológiáról, a viselkedésünket befolyásoló érzelmekről, mesterséges intelligenciáról és a természetes emberi balgaságról. Meg persze minden másról, amit érdekesek tartok – és amit remélhetőleg más is annak találhat.